sâmbătă, 3 octombrie 2009

Oierul manipulat

Desi initial Becali renuntase la candidatura pentru Cotroceni, peste noapte, forte misterioase (sau nu chiar atat de misterioase) il arunca in cursa electorala. Se pare ca Becali, prin inscrierea sa, plateste o datorie de onoare.

"Eu nu pot să-mi fac paşaport biometric, chiar dacă-mi taie capul la toată familia. N-am nevoie să ies din ţară. Eu pe dracu in documentele mele nu-l bag!", a declarat preşedintele PNG-CD, potrivit Realitatea TV. Gigi Becali a mai spus că deplasările sale in străinătate, in calitate de europarlamentar, l-au ajutat să inţeleagă situaţia din Romania: "Ce este in Romania la ora asta este barbarism. Eu văd lume civilizată, văd oameni cuminţi. Asta vreau eu pentru Romania. Daţi-mi 10 ani de mandat şi veţi vedea o Romanie pe care o va iubi şi Dumnezeu."

"Nu veţi mai vedea sexy-cluburi in blocuri, nu veţi mai vedea cazinouri in ţara asta, nu veţi mai vedea jocuri de noroc, nu veţi mai vedea tot felul de sex shop-uri pe toate bulevardele. Nu există asta in Europa. Acolo nu există prostituţie, nu există striptease. Acolo toate legile sunt făcute aşa incăt pe dracu' nu-l poţi imbrăţişa. Peste tot il intalneşti pe Hristos. La noi sunt şi femeile frumoase, asta e ispita. Asta e un lucru bun. Acolo nici măcar femeile, parcă le-a făcut Dumnezeu să nu ispitească", a mai precizat Becali. Intrebat dacă se va retrage din viaţa publică in cazul unui eşec la prezidenţiale, Becali a declarat: "Eu sunt europarlamentar, cum să mă retrag din viaţa publică? Mă lăsaţi voi să mă retrag din viaţa publică? O săptămană n-am vrut să vorbesc cu presa şi aţi innebunit toţi."



REALITATEA.NET - Gigi Becali candidează la preşedinţie: Eu pe dracu' în paşapoartele mele nu-l bag, nu vreau cazinouri şi sexy cluburi!

vineri, 2 octombrie 2009

Irlanda decide si pentru noi


Irlandezii merg astăzi la urne pentru un referendum privind controversatul Tratat de la Lisabona, ce ar urma să reformeze întregul angrenaj al Uniunii Europene. În cazul unui nou rezultat negativ, irlandezii ar putea sabota definitiv adoptarea Tratatului de la Lisabona ca act fundamental al Uniunii Europene. Toate partidele irlandeze importante au militat în favoarea adoptării Tratatului, însă rezultatul va fi cunoscut cel mai devreme sâmbătă după-amiază, iar surprizele nu sunt excluse, chiar dacă Bruxelles-ul a promis că Irlanda nu va fi obligată să legalizeze avortul, să piardă controlul asupra taxelor şi nici nu are de ce să se teamă că îi va fi afectată neutralitatea, relatează BBC.

Sa speram ca irlandezii sa nu se lase amagiti de minciunile "desfranatei" Europa!

joi, 1 octombrie 2009

Ceva ca rugăciunea

Mi-am amintit de un mare poet, care ne-a parasit "ilegal" de repede, ca multi altii dealtfel, Marin Sorescu. Oare cand vom mai avea timp si pentru poezie?

Ceva ca rugăciunea


Nu stiu ce am,
Ca nu dorm cand dorm
Nu stiu ce am,
Ca nu sunt treaz,
Cand stau de veghe.

Nu stiu ce am,
Ca nu ajung nicaieri,
Cand merg.

Nu stiu ce am,
Ca stand pe loc
Sunt, hat , departe.

Doamne, din ce fel de huma
M-ai luat in palmele tale calde
Si cu ce fel de saliva
Ai amestecat si-ai framantat huma-mi?

De nu stiu ce am
Ca exist,
Nu stiu ce am
Ca nu mai am nimic,
Decat pe tine.

In sfarsit, s-a terminat!


Circul initiat de Boc si Basescu a luat sfarsit. Nica a fost demis, ministrii PSD parasesc guvernarea cea mai proasta din istoria Romaniei.

Traian Basescu, a semnat azi, 1 octombrie, Decretul pentru revocarea din functiile de viceprim-ministru si ministru al Administratiei si Internelor a domnului Dan Nica si tot azi a semnat si Decretul pentru desemnarea lui Vasile Blaga in functia vacanta.

Raman cateii lui Basescu sa-si continue opera distructiva. Dumnezeu sa fie cu noi!

miercuri, 30 septembrie 2009

Misteriosul periplu al lui Blaga prin organizatiile PDL din Ardeal


O piesă-cheie a actualei crize politice o reprezintă Vasile Blaga, omul invocat de premier drept succesor interimar al lui Nica la Interne, dar contestat, în această postură, de însuși Băsescu. Întrebare: ar putea fi Blaga la originea unor jocuri anti-Băsescu, pe care le-am putea observa în campanie și imediat după alegeri?

Liderii din teritoriu bombăne contra președintelui

Între Vasile Blaga și Traian Băsescu se simte o tot mai pronunțată răceală, pe care Cozmin Gușă o explică prin aceea că pedelistul e șantajat permanent de către președinte cu diverse dosare. Că e sau nu așa, un lucru e sigur: în ultimele săptămîni, Vasile Blaga a efectuat o serie de vizite discrete prin filialele PDL din Ardeal, unde, la o masă amicală și o palincă focoasă, a luat, la fel de discret, pulsul șefilor din teritoriu. Concluzia ar fi că nemulțumirile față de Traian Băsescu sunt în creștere vertiginoasă în organizațiile partidului, chiar dacă liderii acestora nu au curajul să mîrîie pe față, deocamdată. Din informațiile intrate în posesia Inpolitics, în fața secretarului general al PDL, însă, neașteptat de mulți și-au dat drumul nădufului acumulat. Băsescu pare să fie perceput în ultima vreme ca fiind preocupat strict de jocurile proprii, pentru recîștigarea președinției, inclusiv prin detașarea fățișă de partidul lui Boc, în schimb PDL are de rezolvat o problemă de maximă importanță: ce se va întîmpla dacă, totuși, Băsescu pierde alegerile?

Drama PDL: ce face dacă Băsescu pierde alegerile?

Răspunsul e simplu: pentru a nu sta pe bara opoziției pînă în 2012, PDL are nevoie de o alianță la guvernare cu PSD sau PNL, binecuvîntată de noul peședinte, or, niciunul dintre aceste partide nu vrea să audă de Băsescu. Între varianta cu Băsescu în opoziție ori fără el, la putere, alegerea nu e greu de intuit. Faptul că, întors din periplul amintit, prin Ardeal, Blaga a dat celebrul său interviu în "Academia Cațavencu" în care l-a decretat pe Năstase cel mai bun premier post-decembrist și i-a criticat fățiș pe oamenii lui Băsescu - Udrea, Macovei sau Ungureanu - nu pare să fie, deci, întîmplător. La fel cum nici reacția președintelui, care a contestat ideea, enunțată de premier, a lui Blaga interimar la Interne nu e întîmplătoare.(Bogdan Tiberiu Iacob - Inpolitics)

luni, 28 septembrie 2009

Alt mare Fâs


Remaniere, cade guvernul, referendum, bla-bla... Totul s-a dovedit un fâs. Boc, ca de obicei, si-a demonstrat gradul de incompetenta, desi nu mai era nevoie de asta. PSD-istii au speculat inca o data si au castigat! Stiau sa citeasca! Nica nu poate fi remaniat asa, cum ai bate din palme. Pisica e in curtea lui Basescu si a parlamentului. Noapte buna copii!

Caz incredibil: Sute de soldati americani, victime ale VACCINULUI impotriva gripei porcine?


Informatii socante despre rezultatele vaccinarii impotriva gripei porcine, pe o nava a US Navy:

1. Nava anonima a US Navy a plecat pe mare in aprilie, cu un echipaj de 347 oameni.
2. Intregul echipaj a fost vaccinat cu vaccinul H1N1, impotriva gripei porcine, la scurt timp dupa ce-au plecat pe mare.
3. Membrii echipajului au devenit bolnavi atat de grav ca alte nave a trebuit sa raspunda pentru a le acorda ajutor. 16 doctori la bordul unui portavion anonim si alte nave au raspuns. Un total de 50 de persoane al Marinei Americane au fost trimise la bord pentru a raspunde la criza.
4. Doi membri ai echipajului din totalul de 347 au murit - capitanul navei (un comandant-locotenent) si un ofiter.
5. cele 50 de persoane trimise la bord pentru a ajuta sunt in carantina intr-un spital al Marinei din Balboa, Spania dupa ce 10 dintre acestia au contractat gripa de la echipajul navei. La un ultim raport, doi dintre cei 50 aflati in carantina se aflau in stare grava.
6. Din cei 347 de membri ai echipajului care au fost vaccinati, 333 au contractat gripa H1N1 din VACCIN. Doi au murit, dupa cum s-a mentionat mai sus, si 331 au supravietuit. Doar 14 din 347 marinari vaccinati nu au aratat nici un simptom de boala, in urma vaccinarii.
7. Marina Militara a amenintat toate sotiile echipajului sa pastreze tacerea – pretinzand ca toate aceste informatii sunt clasificate. Unele au fost mai curajoase si astfel ca aceste informatii ne vin de la ele.
8. Mai mult, pe portavionul care a oferit asistenta, 415 marinari au contractat gripa porcina si sunt in prezent in carantina la bord.

VA RUGAM sa nu ignorati acest mesaj si sa-l transmiteti mai departe. Adevarul este ca epidemia de gripa porcina a fost creata de vaccin. Daca nu vom accepta vaccinul, nu va fi nici o epidemie. Din acest test este evident ca vaccinul testat pe echipajul navei a dus la infectarea cu gripa porcina a 96% din echipaj. O astfel de rata de infectie este imposibil de obtinut prin orice mijloace naturale. Cu toate ca numai 1% au murit imediat, nu exista nici o presupunere privind efectele pe termen lung asupra celor vaccinati. A se vedea cercetarea efectelor pe termen lung ale vaccinului din 1976 impotriva gripei porcine, precum si programul de vaccinare impotriva antraxului din timpul razboiului din Golf, pentru mai multe informatii.

De asemenea, retineti ca simplul contact cu cei care au fost vaccinati creeaza o sansa ca 20% dintre voi sa contractati gripa porcina, chiar daca nu ati fost vaccinati.

sursa † Apologeticum


Ce ne asteapta?


Carantina obligatorie pentru cei ce refuza vaccinul.


Demonstranti din Pittsburgh imprastiati cu arma sonica.


Studenti gazati.


Sicriele FEMA au impanzit SUA si Canada.

Populisme de doi bani!


Imi permit sa redau cateva fragmente dintr-un articol al maestrului
Mihai Malaimare, articol care se suprapune perfect peste propriile mele pareri referitoare la subiect.


"... Au intrat tineri in politica damboviteana aproape constant numai ca aportul lor nu numai ca este nul dar se constituie, vad, intr-o pavaza solida pentru mizeria morala a politicienilor de varsta medie si inaintata, pentru ca au preluat imediat moravurile nefericite si, adesea, le-au dus pe culmi nesperate pentru batranele carapace comuniste.

Iata doua exemple:

Cristian Boureanu

Tanar cu infatisare agreabila, discurs oarecare dar destul de incisiv, se afirma ca liberal si trece dezinvolt in tabara basesciana aburindu-se cu iluzia unui liberalism mondial, dincolo de doctrine si de caracter, pana la urma.

Nu inseamna nimic in politica, din pacate, decat vorbe purate cu zambet.

Anunta ieri ca renunta la salariul de parlamentar pe perioada campaniei electorale. Foarte frumos, dar perfect populist, ba, as spune, de un populism mai mult decat jenant, caci distinsul nostru parlamentar este un om de afaceri, in domeniul imobiliar, cu o avere considerabila si care nu sta deloc in acel salariu. Ce ar trebui sa se intample dupa un atare anunt? Sa faca toti intocmai, sa ia exemplul, sa se sacrifice, etc, etc. Dar poate ca unii chiar traiesc din acel salariu ( extrem de putini, dar exista) si poate ca unii s-ar jena sa se apuce de afaceri imobiliare in stilul practicat de distinsul compatriot, adica sa cumperi ieftin si sa vinzi scump. Care ar fi urmarea exacta a demersului sau? O noua decredibilizare a Parlamentului si nicidecum identificarea sa, a Boureanului, cu punctul de la care un Parlament curat este gata sa se nasca. Pe el, pe Boureanu, nu-l crede nimeni, nici macar prietenii sai, iar Parlamentului i s-a mai adugat un scuipat pe fata si inca de la unul care, desi atat de bogat, si omul este, nu se incurca, ia totusi, de cativa ani buni, salariul rusinos, inteleg, de parlamentar.

Populism de doi bani, periculos si fara sens!

Adriana Saftoiu

O tanara doamna cu infatisare misterioasa, agreabila deci, cu un discurs coerent, atunci cand se produce. Sprijina fara rezerve ascensiunea basesciana si trece, apoi, in tabara adversa din motive de culise, posibil adevarate, posibil reale, dar, indraznesc sa cred ca stilul casei ii era cunoscut, nu s-a dat Basescu pe fata doar dupa ce a ajuns la Cotroceni. Cred ca este mai degraba vorba de orgoliu nemasurat, caci, atunci cand s-a vazut trasa pe tusa si inlocuita de alte distinse doamne, nu a putut accepta afrontul si a descoperit ca exista incompatibilitate intre constiinta domniei sale si cea a omului pe care l-a ajutat sa ajunga sus. Avand in vedere ca eu insumi am trecut dintr-o tabara in alta, asigur, cel putin in plan personal, distinsei doamne, circumstantele atenuante cele mai serioase. Dar, ce face dumneaei?

Urca la tribuna Parlamentului si propune un experiment din zona divertismentului penibil al unor posturi de radio la emisiunile matinale: citeste un text incoerent ca sa dovedeasca faptul ca nimeni nu asculta in Parlament declaratiile politice. Iarasi o axioma, nu era nevoie de demonstratie. Declaratiile politice nu sunt facute pentru a fi ascultate de cineva ci, eventuual, pentru a fi citite ulterior si pentru a demonstra poporului indragostit de politica faptul ca parlamentarul iubit si votat are opinii si inca din cele mai pertinente in absolut toate domeniile cu putinta. Daca dorea sa fie un parlamentar serios ar fi putut eventual sa sprijine ideea renuntarii la formalitatea acetor declaratii politice si sa sprijine editarea de catre fiecare parlamentar a unei carti cu declaratii politice, pe care poporul iubitor de politica si de parlamenatr pe care l-a votat cu sarguinta sa le citeasca si sa le puna sub cap ca pe o biblie. Dar nu, distinsa doamna urca la tribuna sperand ca demersul ei va rusina tabara PD-L ista, condusa in acea sedinta de Presedinta Camerei, si va demonstra ca, din contra, tabara liberala, de altminteri perfect absenta si ea la acea sedinta este de soi, este adevarata, asculta si gandeste profund. Demers gresit, dar distinsa doamna, un parlamentar destul de mediocru dupa fapte, se bucura si se mandreste. Este, insa, o noua palma pe obrazul acestui Parlament, chiar daca este data de mana diafana a unei doamne usor triste si melancolice. Iata, va zice poporul iubitor de politica si de parlamentar votat, iata pe cine platim noi din banii nostri, etc, etc. Era necesar experimentul? Nu! Este util? Nu! Este cinstit? Nu! Atunci?

Populism de doi bani, periculos si fara sens!

Si vorbesc despre doi oameni tineri, ma rog, relativ tineri, care, fiecare, au beneficiat de ratia de speranta intru innoire si progres.

Cu astfel de oameni ne vom intoarce inevitabil catre Hrebenciuc si Mitrea, vorbesc de doi oameni politici care macar nu se incurca cu fitingarai si daraveri de clopotnita.

Romania mai are de asteptat, saraca, deocamdata suntem inca in buna era a populismului de doi bani!"

duminică, 27 septembrie 2009

Pescuirea minunata



Predica a Pr. Teofil Paraian - Pescuirea minunata

Mediafax